• cdp
  • hd
  • lexington
  • mateus
  • skagerak
  • stelton
  • wv
  • Voluspa-Logo
  • Designers_Guild_Logo

 

LEXINGTON_HOME_SP15_WEBBIMAGES_800X600_new2a

Lexington

Lexington är ett svenskt varumärke grundat 1997; vi föll för det direkt och fick in det i vårt sortiment året efter. Med tydlig inspiration från den amerikanska östkusten levererar Lexington produkter till bland annat sovrummet, det dukade bordet och badrummet. Deras kollektioner ger en känsla av klassisk design, enkelhet och lyx och alla produkter kännetecknas av hög kvalitet.

 

Mateus Palmer

Mateus

Mateus visar med sina färgglada kollektioner att keramik kan vara så mycket mer än bara keramik. Varje del är ett unikt hantverk skapat och handmålat i Portugal – ett land där keramik är en del av kulturen. Mateus har varit en självklar del i vårt sortiment sedan 1995 och genom dess olika färger och unika föremål ges du möjligheten att hitta din egen personliga favoritkombination.

 

D&G

Designers Guild

Underbara Designers Guild som vi sålt i butiken sedan våren 1995. Vår kärlek till mönster och färg är personifierad i deras tyger, tapeter, kuddar och mattor. Det inte alla vet är att en röd tråd löper genom deras kollektioner. En tråd som gör att man kan få till fantastiska matchningar mellan sina nya Designers Guild-köp och de gamla favoriterna.

 

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Han startade för 40 år sedan med en slipskollektion. Idag är modeskaparen Ralph Lauren sinnebilden för den klassiska amerikanska västkuststilen. Hans tapeter och tyger håller hög kvalitet i en avslappnad och tidlös design. De sköna, klassiska ränderna och blå tonerna passar väl in hos oss här på den svenska västkusten. Oh yes.

 

Bruka

Bruka Design

Svenska Bruka Design står för kvalitetsprodukter i ny färg och form. De gör vackra och praktiska egenutvecklade ting för det dukade bordet, köksgeråd men även möbler som soffor, bord och stolar. Bruka var ett av de första varumärkena vi tog in till butiken vid starten 1989. Vi ser fram mot varje ny säsong med Bruka!

 

Stelton

Stelton

Ett danskt varumärke som står för design och funktion, och som vi tycker passar väl in i sortimentet i vår butik. Varumärket grundades 1960 med syftet att tillverka vardagsprodukter i rostfritt stål. Den klassiska termosen som Erik Magnussen designade 1977 står sig självklar än idag med sitt unika vipplock.

 

Voluspa

Amerikanska Voluspa lockar med sina doftljus. Här får du riktigt vackra förpackningar, lång brinntid och en härlig doft som bara finns där och anas i luften när du tänder dem. Det här är ljus som inte bara sprider väldoft och värme – de utgör också en lyxig inredningsdetalj. Kort sagt, doftljus när de är som bäst.

 

savon de marseille

Savon de Marseille

Compagnie de Provence grundades 1990 med tanken att modernisera den äkta och välkända Marseilletvålen. Idag gör varumärket så mycket mer än så.
Nämligen kollektioner av tvål- och hudvårdsprodukter av högsta kvalitet, framställda av naturliga och enkla ingredienser, förpackade i en enkel och stilren design – i Frankrike. Ett vackert, väldoftande inslag för både badrum och kök.

 

Skagerak

Namnet säger en del. Danskarna kan form, hyllar naturmaterial och vet att förnya sig i det klassiska. Så gör också Skagerak, som står för en tidlös dansk design, kvalitet och sin passion för trä. Här hittar du vackra teakmöbler för såväl utomhus som inomhus. Men även produkter i mer moderna material som plast och rostfritt.

 

housedoctor_E15_56a

House Doctor

De säger att de är medicinen till ett hälsosamt hem. Helt klart gör de snygga saker som får hjärtat att slå lite extra. House Doctor står för ett nytänk i designade saker för köket, badrummet, arbetsrummet, sovrummet och badrummet. Fungerar utmärkt när man behöver ett litet vitamintillskott.

 

Instagram