Banwood First GO Balanscykel Röd

1.549,00 kr inkl. moms

Röd balanscykel från Banwood, med vackra läderdetaljer och flätad korg.

1 i lager

Artikelnr: 1901429 Kategorier: , Taggar: , , , Brand:
 

Beskrivning

Klara färdiga gå! Välarbetad och fin balanscykel eller springcykel som de också kallas. Denna cykel kan med fördel bli barnets första cykel då den inte har några pedaler, istället tar barnet fart genom att springa eller putta sig fram. På det viset övar det upp sin balans och kan lättare lära sig att cykla helt själv utan stödhjul. Cyklarna från Banwood har en tidlös design samt hög kvalitet och säkerhet vilket gör att den kan ärvas vidare i generationer. Denna cykel har en mjuk och skön sadel, för bästa komfort. En dekorativ avtagbar korg, perfekt för förvaring av leksakerna till parken. En ringklocka för ökad säkerhet. Cykeln har en rejäl stålram som är lackad i en vacker röd färg.  Denna barncykel är 12″ och passar från cirka 3 år och upp. Både styret och sadeln är justerbara vilket ger möjlighet för barnet att växa med cykeln.

  • Rekommenderad ålder: 3-5 år
  • Justerbar sadel 32-40 cm
  • Justerbara handtag 50-59 cm
  • Flätad korg, ringklocka och 12” hjul
  • Ergonomisk sadel
  • Stålram
  • Vikt: 4,5 kilo
  • CE-certifierad

Banwood är ett familjeägt livsstilsmärke med en passion för att skapa avancerade cykelprodukter för barn. Våra kärnvärden ligger i säkerhet, hög kvalitet och tidlös design. Grundarna Juan Manuel Torralvo Castro och Frida Jonsby träffades i Tyskland, hemmet för kvalitet och trygghet, där de upptäckte att Fridas öga för design och Juans historia av tillverkning blev en bra match. Tanken om Banwood uppstod genom deras gemensamma intresse för cyklar och tanken på hur man implementerar det i något annat.

Banwoods balanscyklar är säkra och hållbara träningscyklar utan pedaler, kedjor eller stödhjul. Det är det perfekta valet av barnets första cykel, eftersom den stöder barnets naturliga motorik genom att de använder sin egen balans och kropp för att komma fram. Cykling från en tidig ålder gynnar alla barn, vilket ger dem rörlighet och förmåga för att övergå till en pedalcykel utan att behöva stödhjul. Och från just tidig ålder är dessa balanscyklar från Banwood exemplariska.

Banwood skapar moderna produkter med en touch av mitten av århundradets charm. Påverkade av skandinavisk design är nyckelorden under hela den kreativa processen enkelhet, minimalism och funktionalitet. Cyklarna är konstruerade i rustika och slitstarka avancerade material. Ramen är tillverkad i stål och aluminiumhäft. Sadeln och handtagen är gjorda av högkvalitativt fejk läder, ett material som är lämpligt för allroundväder och lätt att torka av. Avtagbar korg i rotting för möjlighet att packa de viktigaste sakerna för en dags äventyr. Inom varje fas, från design till tillverkning till leverans och användning, lägger Banwood stor vikt vid varje steg som krävs för att erbjuda en bra cykelupplevelse. Banwoods cyklar testas noggrant för att uppfylla strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder samt våra egna höga förväntningar.

Mer information

Vikt4.5 kg