Mateus Bubbles Skål 60cl Plommon

325,00 kr inkl. moms

Skål från Mateus Bubbles kollektion i färgen plommon. 60cl.

Slutsåld

Slut i lager

Artikelnr: 2001004 Kategorier: , , Taggar: , , , , Brand:
 

Beskrivning

Mateus Bubbles Skål 60cl från Mateus är gjord av keramik och är en underbar skapelse som finns i flera olika färger. Skålen rymmer 60cl och passar utmärkt ihop med andra fat från Mateus Bubbles kollektion. Mateus keramik har inte bara en snygg design utan det kan även diskas i diskmaskinen och värmas i mikrovågsugnen. Produkterna har  en vacker glaserad yta med mjuka former. Modern svensk design som tillverkas för hand i Portugal. Servera dina gäster med ett porslin designat med unik design och passion.

Serien Bubbles går helt i linje med Mateus övriga sortiment, där tidsenlig sveznsk formgivning förenas med portugisisk hantverkstradition. Så kollektionerna går fint att matcha med varandra.

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal. Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Men eftersom keramik är poröst kan man inte garantera total vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt. Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods.

 

 

Mer information

Vikt0.4 kg
Dimensioner14 × 14 × 10 cm
Färg

Grå, Vit, Rosa, Sand, Plommon