Pluto produkter Disktrasa Maskros

35,00 kr inkl. moms

Grå disktrasa  med vitt tryck av en maskros från svenska pluto produkter.

6 i lager

Artikelnr: 1901351 Kategorier: , Taggar: , , , , Brand:
 

Beskrivning

Riktigt fin disktrasa i bra kvalité med en vacker maskros på från Pluto Produkter! Denna disktrasa är tillverkad av naturlig cellulosa och bomullsfibrer vilket gör att den är miljövänlig och komposterbar. Disktrasan gör ett annars trist köksredskap lite finare och skapar en frisk sommarkänsla – för en lite roligare vardag!

 

Pluto Produkter designar, producerar och säljer inredningsaccessoarer. Sedan starten, 1996, har företaget och produktmängden stadigt ökat för varje år. Det började med en handfull, nu finns över 900 olika produkter i sortimentet.

Pluto satsar på det där lilla extra som piffar & kryddar vardagen. Ljusstakar, hängare, doftljus, servetter, grytunderlägg, skålar, krokar, tändstickor, ljuslyktor, termometrar, pynt m.m. Hos oss hittar du alltid vår egen design. Varje år släpps två kollektioner. Formspråket är modernt, enkelt och tufft och många av produkterna ingår i en serie så att du enkelt kan matcha! Många ser varumärket Pluto Produkter som en modern tappning av traditionella former & funktioner, något som Pluto gärna håller med om.

Mer information

Dimensioner 20 × 17 cm