Shepherd Annelie Toffel Honey

769,00 kr inkl. moms

Shepherd fårskinnstoffla i vacker ljus beige färg.

Nollställ
Artikelnr: 1901555 Kategorier: , Taggar: , , , Brand:
 

Beskrivning

Shepherd Annelie är ett par mjuka och värmande damtofflor i fårskinn. Tofflorna är i en klassisk modell som omsluter foten på ett bra sätt utan att skava eller halka av. Tofflan har också en bred fårskinnskrage och dekorativ utanpåliggande söm fram.

Du skall undvika tvätt så länge som möjligt. Om du måste tvätta dina tofflor så rekommenderar vi handtvätt eller 30 graders ullprogram i tvättmaskin. Använd ett milt och skonsamt tvättmedel, allra helst ullschampo. Torkning gör ske så naturligt som möjligt, d v s låt självtorka i normal rumstemperatur. Lägg gärna papper i skon/tofflan För att på bästa sätt bibehålla formen. När produkten är torr kan du återställa mockan/ullen med en mjuk borste. Undvik direkt solljus och placering vid element vid torkning. Notera att våra tofflor med folietryck inte skall tvättas.

Shepherd of Sweden, grundat 1982, är ett lifestyleföretag med kontor och lager i Svenljunga samt egen tillverkning i Europa. Vår vision är att förse marknaden med världens mest attraktiva varumärke för produkter i fårskinn och fårull med skandinavisk design. Shepherd of Swedens produktsortiment innefattar tofflor, skor och accessoarer samt heminredning. Produkterna säljs över hela Europa, USA och delar av Asien. Allt i fårskinn eller fårull. Helt naturligt.

Mer information

Vikt0.4 kg
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41