Shepherd Fårskinn Ella Svartgrafit

1.098,00 kr inkl. moms

Shepherd Ella fårskinn i färgen “Svartgrafit” stl. 100×60 cm

2 i lager

Artikelnr: 1400792 Kategorier: , Taggar: , , Brand:
 

Beskrivning

Shepherd Ella. Ett mjukt korthårigt fårskinn med ursprung i Australien. Varje fårskinn är helt unikt och kan därför variera i både struktur och utseende. De större storlekarna är ihopsydda utav flera fårskinn. Baksidan i naturligt ofärgat läder.

 

TVÄTTRÅD FÅR-/LAMMSKINN

Vid lättare nedsmutsning:

Dammsug, använd klädrulle eller torka för hand av med svamp och ljummet vatten. Skaka och vädra får-/lammskinnen regelbundet för bästa lyster och form, gärna en dag när det är fuktigt i luften. Utsätt inte fårskinnet för stark värme eller direkt solljus.

Vid grövre nedsmutsning:

Tvätta skinn går med ulllängd upp till 35mm men skinn med fullängd på ullen bör undvikas att tvättas i maskin. Använd ett milt flytande tvättmedel (ull-schampoo) med ett ph-värde på 3,5-5,5 fritt från enzymer, fosfater, peroxider, alkalier och blekmedel. Kraftigt nedsmutsade skinn bör blötläggas i kallt vatten före tvätt. Tvätta i maskin och välj program för ylletvätt i 30 grader. Använd alltid rikligt med vatten. Centrifugera gärna men undvik torktumling och absolut ingen torktumling med värme. Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Får-/lammskinnet hängs upp eller torkas plant liggande i rumstemperatur. Arbeta (dra och gnugga) skinnet medan det fortfarande är fuktigt för att behålla smidigheten i skinnet. Skinnet får inte strykas. Fårskinnet kan även kemtvättas hos specialist. Utsätt inte fårskinnet för stark värme eller direkt solljus.

Mer information

Vikt0.965 kg
Dimensioner100 × 60 cm